Manisa'da kazada aynı aileden altı kayıp

Park halindeki TIR'a çarpan otomobilde sürücü Cumali Yarıcı, eşi Hicran, çocukları 1 yaşındaki Hediye Nur ve Ziynet haytalarını kaybetti. Hicran Yarıcı 3.5 aylık ikiz bebeklere hamileydi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde park halindeki TIR'a arkadan çarpan otomobildeki aynı aileden dört kişi öldü, bir kişi yaralandı. Cumali Yarıcı'nın kullandığı 45 KB 1212 plakalı otomobil, İzmir-Ankara kara yolunun Avşar Mahallesi yakınlarında yolun kenarında park halindeki tırın 06 DS 7445 plakalı dorsesine arkadan çarptı. Kazada, sürücü 35 yaşındaki Cumali Yarıcı ile otomobildeki eşi 30 yaşındaki Hicran Yarıcı ve 1 yaşındaki kızları Hediye Nur Yarıcı olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaralılar 7 yaşındaki Hazal Yarıcı ve 8 yaşındaki Ziynet Yarıcı sağlık ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edilen Ziynet Yarıcı, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hafif yaralı Hazal Yazıcı'nın ise Manisa Şehir Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

İKİZ BEBEKLERİ VARDI

Kazada hayatını kaybeden anne Hicran Yarıcı'nın ikiz bebeklerine 3,5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Ahmetli ilçesinde belediye personeli olarak çalışan Cumali Yarıcı'nın üç çocuğunu ve hamile eşini doktor kontrolü için İzmir'e götürdüğü belirtildi. (MANİSA/AA)

Etiketler kaza Manisa Turgutlu ikiz