'Etimesgut'ta şebeke suyu kullanmayın'

Etimesgut Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Etimesgut Belediye Başkanlığı'na gönderilen 10 Haziran 2019 tarihli yazıda, bulaşıcı hastalık riskine karşı dezenfektan işlemlerinin yapılıp gerekli önlemlerin alınması ve 3-4 gün boyunca şebeke suları yerine şişelenmiş hazır suların kullanılması için anonslar yoluyla vatandaşların bilgilendirilmesi istendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şiddetli yağış nedeniyle sel oluşan Ankara'nın Etimesgut ilçesinde şebeke suyunun bir süre kullanılmaması gerektiği yönünde resmi uyarıda bulunuldu. Etimesgut Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden belediye başkanlığına gönderilen yazıda, üç-dört gün boyunca şebeke suları yerine şişelenmiş hazır suların kullanılması istendi.

9 Haziran günü Ankara’da etkili olan sağanak, birçok ilçede sel ve su taşkınlarına sebep olmuş, 3 kişi ise yaşamını kaybetmişti. İki kişinin yaşamını kaybettiği ve birçok ev ve işyerinin sular altında kaldığı Etimesgut’ta, kaymakamlık tarafından belediyeye bir yazı gönderildi.

Etimesgut Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Etimesgut Belediye Başkanlığına gönderilen 10 Haziran 2019 tarihli yazıda, “Sel felaketi sonrası bulaşıcı hastalık riskine karşılık alınacak önlemler” yer aldı. Yazıda, bulaşıcı hastalık riskine karşı dezenfektan işlemlerinin yapılıp gerekli önlemlerin alınması ve 3-4 gün boyunca şebeke suları yerine şişelenmiş hazır suların kullanılması için anonslar yoluyla vatandaşların bilgilendirilmesi istendi. (Ankara/EVRENSEL)