Tatilciler İstanbul'a dönmeye başladı

Bayram tatilinden İstanbul'a dönüşü son güne bırakmayanlar yollara düştü. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü Kocaeli kesiminde, Gültepe ile Korutepe tünelleri, Bekirdere rampası ve Kartepe'de yolun iki şeride düştüğü bölgelerde zaman zaman trafik durma noktasına geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul dışına çıkanlar dönmeye başladı. Dönüşü 'son güne bırakmayanlar' nedeniyle bugün öğleden sonra Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü Kocaeli kesiminde yoğunluk başladı. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü Kocaeli kesiminde, Gültepe ile Korutepe tünelleri, Bekirdere rampası ve Kartepe'de yolun iki şeride düştüğü bölgelerde zaman zaman trafik durma noktasına geldi.

73 ÖLÜ, 754 YARALI

Ramazan Bayramı tatilinin başladığı 31 Mayıs mesai bitiminden bugün (8 Haziran) saat 16.00'a kadar bu yana yurt genelinde şehirler arası ve şehir içi yollar ile kırsal yerleşim birimlerinde meydana gelen trafik kazalarında 73 kişi yaşamını yitirdi, 754 kişi yaralandı. Yurt genelinde, son 24 saatteki trafik kazalarında 8 kişi hayatını kaybetti, 93 kişi yaralandı. (KOCAELİ/AA)