Heyelan bölgesindeki sanayi sitesi: Böyle çöktü...

Heyelan bölgesine yapılan sanayinin duvarları çöktü. İsminin açıklanmasını istemeyen bazı iş yeri sahipleri ve esnaflar bölgenin daha önce heyelan bölgesi olduğunu duyduklarını, ancak yetkililerin kendilerine böyle bir şeyin olmadığını söylediklerini öne sürdüler.

Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - Çorum’da Sanayi sitesinin istinat duvarı toprak kayması nedeniyle yıkıldı, yollarda yarılmalar meydana geldi.

Yaydiğin köyü yolu üzerinde Küçük Sanayi bölgesinde yapımı yeni tamamlanan 2’nci etap dükkânların yer aldığı bölgede aniden meydana gelen toprak kayması, maddi zarara neden oldu. İsminin açıklanmasını istemeyen bazı iş yeri sahipleri ve esnaflar bölgenin daha önce heyelan bölgesi olduğunu duyduklarını, ancak yetkililerin kendilerine böyle bir şeyin olmadığını söylediklerini öne sürdüler.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan bir belediye yetkilisi iş yerlerinin yolun üzerinde bulunması nedeniyle bahçe duvarları ile asfalt arasındaki kod farkının da çökmeye neden olabileceğini, asfalt yolun çatlamasını da teknik olarak inceleneceğini belirttiler.

Küçük Sanayi Sitesi 2’inci etap dükkânları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz yıl görevden alınan, AK Partili Belediye başkanı Muzaffer Külcü tarafından yaptırılmış, kısa bir süre önce de hizmete açılmıştı. (DUVAR)