İllüzyonist Aref intiharı engelledi

İllüzyonist Aref Ghafour, Mümin Yılmaz'ı ikna ederek intiharı engelledi: İş ayarlayacağım.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kobra yılanının ısırması nedeniyle 6 ay önce ölümden dönen illüzyonist Aref Ghafour, Ataşehir'de yaşamına son vermek isteyen 3 çocuk babası Mümin Yılmaz'ı ikna ederek hayatını kurtardı.

Katıldığı televizyon programında yaptığı illüzyon gösterisiyle ünlenen Aref Ghafour, 6 ay önce yılan sokması nedeniyle ölümden dönmüştü. Dün akşam saatlerinde iş yerinden çıkan Ghafour, Ataşehir'de bir köprüye çıkarak, yaşamına son vermek isteyen 3 çocuk babasını Mümin Yılmaz'ı 45 dakika süren çabanın ardından intihar etmemesi için ikna etti.

'ONA YARDIMCI OLACAĞIM'

Olayla ilgili konuşan Aref Ghafour, "Ofisteydim arkadaşlarla beraber bir toplantı vardı. Oradan çıkıp, yemek için buraya gelecektim. Ataşehir Metroya gelince bir baktım, polisler oradaki tüneli kapatmışlar. Oradan geçecektim bende. Bir sürü polis var itfaiye var. Merak ettim ne oluyor diye sağa çektim. Sonra bir baktım biri intihar ediyor. Konuşup ikna edebileceğimi düşündüm hayatını kaybetmemesi için. Oturdum, yaklaşık 45 dakika konuştum. Hayatını anlattı. Dolandırılmış birileri tarafından. 200 bin lira civarında parası gitmiş. O yüzden hayatı sıkıntıya girmiş. Ailesine bakamıyor. O yüzden eşi ondan ayrılmış. Ona yardımcı olacağımı, iş ayarlayacağımı söyledim. Bir kaç ay önce hayatımı kaybetme tehlikesi atlattığımı, son anda kurtardığımı anlattım. Bana yardım edeceğine kesin söz veriyorsan tamam" dedi. (İSTANBUL / DHA)