Perdecide polis kurşunu

Polis memuru A.K. ucuz perde yüzünden tartıştığı H.S.'ye ateş açtı. H.S bacağından yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da zincir market şubesinde satışa sunulan indirimli perdeyi almak isteyen polis memuru A.K., aynı ürünü almak isterken tartıştığı H.S.'ye ateş açtı.

Olay, saat 14.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi Toroslar Caddesi'nde meydana geldi. İzinde olan polis memuru A.K. ve ailesi indirimli satışa çıkarılan perdelerden satın almak için öğle saatlerinde bir zincir maketin şubesine gitti. Aynı perdeyi almak isteyen H.S. ile polis memuru A.K. arasında tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Belindeki beylik tabancasını çeken A.K. önce havaya ateş açtı, ardından H.S.'yi sol bacağından vurdu.

Yere yığılan H.S. için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği H.S., ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan H.S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

'SAĞ KOLUM YÜZDE 50 ENGELLİ'

Polis, H.S'nin kendisine testere ile saldırdığını iddia ederken H.S. bunu yalanladı Geçirdiği kaza nedeniyle sağ kolundan yüzde 50 engelli olduğunu belirten H.S., sonradan polis olduğunu öğrendiği A.K.'nin kendisine saldırdığını söyledi.

A.K.'nin kendisini dövdüğünü, ardından tabancayla ateş ettiğini belirten H.S., "Kendimi korumak için aracımdaki testereyi aldım. A.K.'nin beni dövmesini engellemeye çalıştım. Ancak o ateş edip beni vurdu" dedi. (ANTALYA/DHA)

Etiketler polis perde üçüz