Muhtardan öğrencilere ihtiyaç kampanyası

Ankara'daki 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlığı dar gelirli ailelerin çocuklarına yeni eğitim- öğretim yılı öncesi kırtasiye malzemesi kampanyası başlattı. Paranın kabul edilmediği kampanyada bağışta bulunmak isteyenler ihtiyaç listesindeki ürünleri temin ederek muhtarlığa ulaştırabilecek.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA- Ankara'nın Keçiören İlçesi'ne bağlı 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlığı, 17 Eylül günü başlayacak yeni eğitim- öğretim dönemi öncesinde ihtiyacı olan öğrenciler için yardım kampanyası başlattı. Muhtar Ali Gölpunar "Dayanışma ezilenlerin inceliğidir" diye konuştu.

'DAYANIŞMA KÖPRÜSÜ KURMAYI AMAÇLIYORUZ'

Yeni eğitim- öğretim dönemi öncesi ekonomik durumu kötü olan ailelerin çocuklarının eğitim masraflarını karşılamayı hedefleyen 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlığı yardım kampanyası başlattı. "Dayanışma ezilenlerin inceliğidir" diyen Muhtar Ali Gölpunar, "Haydi dayanışmaya, paylaşmaya, umudumuzu büyütmeye diyoruz. Yeni eğitim döneminde okul kıyafet ayakkabı çanta defter kalem ihtiyacını karşılayamayan minik kardeşlerimizle dayanışma köprüsü kurmayı amaçlıyoruz" sözleriyle ihtiyacı olan öğrenciler için yardım çağrısında bulundu.

'BİR GERÇEKLE YÜZ YÜZEYİZ'

Türkiye'deki son dönemde yaşanan ekonomik krize dikkat çeken Gölpunar, "Kriz bugün iktidarın ‘ekonomik savaş’ manipülasyonunun gölgesinde kalmış olsa da gündelik yaşama zamlar, hayat pahalılığı olarak yansımaya başladı. Okulların açılışı ile birlikte eğitim masraflarının katlandığı, emekçi ailelerin çocuklarının okul ihtiyaçlarına karşılamakta daha fazla zorlandığı bir gerçeklikle yüz yüzeyiz. Krizin yükünün emekçilere çıkarılmasına, çocuklarımızın geleceğinden tasarruf edilmesine itiraz ederken aynı zamanda bunun karşısında kendi yapabileceklerimizi de yapmaya başlamamız gerekir ki bu da halk dayanışmasının örgütlenmesidir" dedi.

YARDIM İÇİN İLETİŞİM ADRESİ

Yardım için para kabul edilmediğini ifade eden muhtar, para yardımı yapmak isteyenleri ihtiyaç listesindeki malzemeleri almaya yönlendiriyor. Kampanyaya destek olmak isteyenler Muhtar Ali Gölpunar'a 0535474 72 64 numaralı telefondan ya da Gün Sazak Caddesi No:38'deki muhtarlık adresinden ulaşabilecek.