Kartal'da istinat duvarı çöken inşaat mühürlendi

İstanbul'da bir inşaatın istinat duvarı çöktü. İnşaat mühürlenirken, çevrede evleri bulunanlar ile inşaat sahibi ve çalışanlar arasında arbede yaşandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Kartal ilçesinde, bir inşaatın istinat duvarı çöktü. İnşaatın yakınındaki binalarda oturanlarla, inşaat sahibi ve çalışanlar arasında tartışma ve arbede çıktı.

Kartal'da bulunan Yeni Mahalle'de, saat 16.00 sularında bir inşaatın istinat duvarı çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, inşaatın bitişiğinde bulunan binalarda oturanlar duruma tepki gösterdi.

Çökme sonrası inşaatın çevresinde evleri bulunanlar ile inşaat sahibi ve çalışanlar arasında tartışma sonrası arbede yaşanırken, olay yerine polis ve zabıta ekipleri gönderildi.

Olaya tepki gösterenlerden Zeki Aydoğdu, 6 aydır devam eden inşaatla ilgili olarak şikayetçi olduklarını fakat bugüne kadar herhangi bir sonuç alamadıklarını söyledi. İnşaatın yanındaki evlerinin çökme tehlikesi yaşadığını belirten Aydoğdu, inşaat başladığından bugüne dek gerekli önlemlerin alınmadığını savundu.

Zabıta ekipleri ilk incelemelerin ardından, çalışmalara son vererek inşaatı mühürledi. (İSTANBUL/DHA)