Reddedilen genç okul servisine ateş açtı

Sevgili olma teklifi reddedilen genç, lise servisine ateş açtı. Sonra kendini öldürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da yaşayan 25 yaşındaki Aykut Arık, lise öğrencilerini taşıyan okul servisine ateş açtı. Servis şoförünü yaralayan ve polise de ateş açtığı belirtilen Arık, iddiaya göre daha sonra girdiği fırında yaşamına son verdi.

İÇİNDE 10 LİSE ÖĞRENCİSİ VARDI

Olay, sabah saatlerinde merkezi Yüreğir ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Aykut Arık, sevgili olma teklifini geri çevireni liseli öğrencinin içinde bulunduğu öğrenci servisini beklemeye başladı. İçinde 10 lise öğrenci olan özel bir okula ait servis aracı, ara sokağa girdiği sırada pusu kuran Arık pompalı tüfekle 5 el ateş açtı. Servis aracının camları kırılırken yaralanan sürücü Mehmet Ali Yüksel ise aracı durdurmayarak yoluna devam etti. Balde yaklaşık 1 kilometre ilerleyen yaralı şoför, çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü.

'GİRDİĞİ FIRINDA BULUNANLARI TEHDİT ETTİ' İDDİASI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, şüpheli Aykut Arık'ın peşine düştü. Kaçan Arık sokak arasında kıstırıldı. İddiaya göre polisin 'Teslim ol' çağrısı üzerine ateş açan saldırgan yakındaki ekmek fırınına girip buradaki çalışanları da tehdit etti. Şüphelinin burada aynı tüfekle başına ateş ederek yaşamına son verdiği öne sürüldü. Arık'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (ADANA/DHA)