Sütyen reklamını 'ahlaksız' diyerek kapattılar

Kayseri kent merkezinde, otobüs duraklarındaki sütyen reklamlarını kendilerine 'Yedi Hilal Gençliği' isimli bir grup "Ahlaksız" diyerek afişlerle kapattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri kent merkezinde otobüs duraklarındaki reklam tabelalarına yerleştirilen sütyen reklamı, kapatıldı. Yedi Hilal Gençliği isimli bir grup tarafından sütyen reklamlarının üzerine "Gözünü kiraya verme, gözlerimiz esir. Kayseri Büyükşehir Belediyesi göreve" yazılı afişler yapıştırıldı.

Afişleri kapatan grup, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin reklam yönetmeliğinde ahlaka aykırı reklamların yayınlanmayacağına dair maddeler olduğunu söyleyerek reklamın tamamen kaldırılmasını istedi.

Sütyen reklamlarını kapatan grup AK Partili Kayseri Byükşehir Belediyesi'ne çağrı yaptı.

'REKLAM VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Reklamları astıran sütyen firması adına açıklama yapan Figen Özcan, protestoya anlam veremediklerini belirterek, şunları söyledi: “Türkiye çaplı çalışıyoruz her ilimizde reklam veriyoruz. Sadece Kayseri’ye özel bir durum olmadığı için reklamları vermeye devam edeceğiz. Ahlak dışı olduğunu düşünmüyoruz. Bu yapılan protestoları da saçma buluyoruz.” (KAYSERİ/DHA)