Sosyal medya Pendik'te UFO aradı

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Pendik, Ataşehir ve Tuzla'da çekildiği belirtilen gökyüzündeki ışık hüzmeleri sosyal medyada tartışma yarattı. UFO diyen de çıktı göktaşı olduğunu iddia eden de.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da bugün saat 06.30 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Semih Kurt’un cep telefonu ile çekerek sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve videoda, terminal binası tarafında ışıklar görünüyor.

Kurt'un paylaşımından sonra Pendik, Ataşehir ve Tuzla'dan de benzer ışık hüzmesinin göründüğü görüntüleri çeken İstanbullular, görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, görüntülerin bir uçaktan kaynaklandığını söylerken, UFO olduğunu iddia edenler de çıktı.

2 DAKİKA BOYUNCA NET OLARAK GÖRÜLDÜ

Sabiha Gökçen'de kuzey yönünden güneye doğru görülen ve arka arkaya gelen ışık kümeleri, yaklaşık 2 dakika boyunca net olarak gözle takip edildi. Daha sonra kayboldu.

Cismin göktaşı olabileceği iddiası da dile getirildi.

Geçtiğimiz günlerde ABD semalarında benzer görüntüler çekilmişti. Kimilerinin UFO olduğunu iddia ettiği bu görüntülerin SpaceX’e ait roketin denemesi olduğu açıklanmıştı. (İSTANBUL/DHA)