Kabotaj Bayramı'nda yer kavgası çıktı

Düzce'deki Kabotaj Bayramı etkinlikleri sırasında düzenlenen halat çekme yarışmasını izlemek için yer kavgası yapan iki kadının yakınları da olaya dahil oldu. Büyüyen kavgaya polis müdahale etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinliklerinde yarışları daha iyi bir noktadan izlemek isteyen 2 kadın arasında kavga çıktı.

Akçakoca Barınağı'nda yapılan etkinlikleri Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de izledi. Konuşmalar ve halk oyunları gösterilerinin ardından 100 metre kızlar, 200 metre erkekler yüzme yarışları, kürek çekme yarışması, ördek yakalama, yağlı direkte bayrak kapma ve halat çekme yarışı yapıldı.

Halat çekme yarışı sırasında, izleyiciler arasındaki iki kadın yer tartışmasına başladı. Yarışmayı daha iyi bir noktadan izlemek isteyen kadınların tartışması kısa sürede kavgaya döndü. İki kadının yakınlarının da dahil olmasıyla kavga büyüdü. Olaya polis müdahale etti. Kavgayı başlatan iki kadın baygınlık geçirirken 112 Acil ekipleri müdahale etti. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kendine gelen kadınlar, alandan uzaklaştırıldı. Yarışlarda dereceye girenlere para ödülleri verildi. (DÜZCE/DHA)

Etiketler polis yarış halat