Buldan'dan eğitime destek çağrısı!

Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı eğitim için dayanışma çağrısında bulundu. Hedef 25'İ aşkın okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere, mont, bot, okul kıyafeti ve kırtasiye malzemesi ulaştırmak olarak belirlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı, kuruluş amaçlarından biri olan eğitime destek için bir kampanya başlatıyor.

Sosyal medya üzerinden yapılacak kampanya için Valilik İl Dernekler Müdürlüğü'nün 15.2.2017 97801918-470-E.2505 yazısı ile gerekli izinler alınarak yasal süreç tamamlanmış olup, 1 yıl sürecek kampanyada, sadece bu kampanya için açılan özel hesapta biriken bağışlar ile ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerinin okul kıyafeti, kırtasiye malzemesi, bot ve mont ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

buldan736

'HAYALLERİ GERÇEK OLSUN DİYE!'

Kampanyanın sloganı “Hayalleri Gerçek Olsun Diye ” olarak belirlendi. Proje 2017 yılının Ocak ayında soğuk kış günlerinde Ege'nin küçük bir ilçesinde, kendini soğuktan koruyacak montu olmayan öğrencilere mont sağlamak üzere başladı.

Ege'de  yaşayan ilkokul öğrencileri her gün sadece okuyabilmek için soğuk havada, başka köylerdeki okula gidiyorlardı ve küçücük yaşlarında eğitimleri için zor bir mücadele veriyorlardı. 3 okul için gerçekleştirilen mont kampanyasında ihtiyacın yalnızca mont olmadığı ve bu okullarla da sınırlı olmadığı görüldü.

Bu nedenle kampanya hedefi büyütülerek, ilçe merkezinde ve 29 köyünde, 25'i aşkın okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere, mont, bot, okul kıyafeti ve kırtasiye malzemesi ulaştırmak olarak değiştirildi.

Kampanya için Facebook'ta kampanyaya ait izin belgelerinin bilgilerinin paylaşıldığı ve gelişmelerin takip edilebileceği "Hayalleri Gerçek Olsun Diye" isimli bir sayfa açıldı.