'Çocuğu atarım' tepkisi

Elazığ bir çocuğu alt geçitten atmaya kalkan kadını konuşuyor... Kadına yoldan geçenler engel oldu, kadına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Elazığ'da, Bosna Hersek Bulvarı üzerinde bulunan alt geçit üzerinde bir kadın ile erkek arasında yaşanan ve daha sonra kadının kucağındaki küçük çocuğu alt geçitten aşağı atmak istediğini gösteren görüntüler yürekleri ağza getirdi. Cep telefonu tarafından kaydedilen görüntülerde, kadının atmak için yukarıdan sarktığı küçük çocuğu çevreden koşan bir kişi tarafından düşmek üzere iken kurtarılıyor.

ÇEVREDEKİLER ENGEL OLDU

Bosna Hersek Bulvarı'nda dün bir vatandaşın evinin balkonundan çektiği belirtilen cep telefonu görüntülerinde, önce cadde üzerinde ve kucağında küçük bir çocuk olan bir kadın ile bir erkeğin tartıştığı görülüyor. Görüntülerde, kadın, yolun karşısına geçmeye çalışırken, tartıştığı erkek onu engelleyerek çantasını elinden alıp alt geçitten aşağı atıyor. Buna sinirlenen ve erkeğe tekme atan kadın daha sonra, "Neden yaptın" diye bağırarak kucağındaki çocuğu aşağı atacağını söylüyor. Alt geçidin korkuluklarına doğru hızla giden kadın, bir anda kucağındaki çocuğu aşağı sarkıtıyor. Çevredeki vatandaşların tepkileri ve çığlıkları üzerine bir kişi koşarak düşmek üzere olan çocuğu son anda kurtarıyor. Görüntüler, çevrede toplananların kadın ve erkeğe tepki göstermesi ile sona eriyor. (ELAZIĞ/DHA)