Bursa'da polis memuru intihar etti

Bursa'da bir polis memuru görevli olduğu polis merkezinde intihar etti. Polisin intihar etmeden önce "FETÖ" soruşturmasına dahil edilmekten korktuğunu söylediği öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'da 44 yaşındaki polis memuru Cahit Korkmaz, görevli olduğu polis merkezinde intihar etti. Korkmaz'ın intihardan yarım saat önce arkadaşlarına "Namaz kılıyorum diye beni de FETÖ operasyonlarına dahil ederler mi, çok korkuyorum" dediği iddia edildi.

Olay, Osmangazi ilçesinde bulunan Çekirge Polis Merkezi'nde yaşandı. Polis merkezinde arşiv sorumlusu olarak görev yapan 18 yıllık polis memuru Cahit Korkmaz, namaz kıldıktan sonra dinlenme odasına geçip beylik tabancasıyla kalbine tek el ateş etti.

Silah sesi üzerine odaya koşan polisler, Korkmaz'ı yerde yatarken buldu. Arkadaşları tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cahit Korkmaz, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

'KORKUM BENİ BU DURUMA GETİRDİ'

Korkmaz'ın, olaydan yarım saat önce birlikte çay içtiği meslektaşlarına "Namaz kılıyorum diye beni de FETÖ operasyonlarına dahil ederler mi, hapse atarlar mı, ailem perişan olur mu? Bylock dinlemelerine takılır mıyım, çok korkuyorum" dediği belirtildi.

Korkmaz'ın ailesine hitaben ise, "Sizleri çok seviyorum, intiharımda sizlerin bir etkisi yok, sadece korkum beni bu duruma getirdi" diye not bıraktığı öne sürüldü. (BURSA/DHA)

Etiketler polis Bursa intihar FETÖ