'Tur şirketinden şikayetçi olduk, evimizde şiddet gördük' iddiası

Manavgat'ta safari firması çalışanlarının, araba tozu ve gürültüsünden rahatsız olduğu için Şerife Tırnaksız'a biber gazı sıkarak saldırdığı iddia edildi. Darp raporu alan Tırnaksız şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'nın Manavgat ilçesinde Şerife Tırnaksız, evine gelen 4 kişi tarafından yüzüne biber gazı sıkılarak, dövüldüğü iddiasıyla jandarmaya şikayette bulundu. Hastaneden darp raporu alan Tırnaksız, mahallelerine gelen safari firmasının araçlarından toza ve gürültüye yol açtığı için rahatsız olduklarını belirttiği için darp edildiğini öne sürdü. 

'YOLDA SÜRÜKLEYEREK GÖTÜRDÜLER'

Tırnaksız, iddiaya göre, oturdukları Karabük Mahallesi'ne 2 sene önce getirilmeye başlanan safari tur firmasına ait araçlardan rahatsız oldu. Eşi Nuri Tırnaksız ile birkaç defa tur firması yetkilileriyle safari araçlarının toza ve gürültüye neden olduğu, küçük çocuklarının uyuyamadığı şikayeti ile görüştü. 

Şerife Tırnaksız, eşinin 24 Mayıs sabahı safari firması yetkilisine gidip, araçlarla çok gürültü yapıldığı yönünde uyarıda bulunduğunu söyledi. Eşinin işe gitmesinin ardından isimlerini sonradan öğrendiği S.Ö.Y., Y.B., E.Y. ve N.Y.'nin evine gelerek, kapıyı çaldığını anlatan Tırnaksız, "Ben misafir geldi zannettim. Kapıyı açtım. 3'ü erkek 1'i kadın olmak üzere 4 kişi kapıda beni bekliyormuş. Yüzüme doğrudan biber gazı sıktılar. Beni döverek, yolda sürükleyerek, götürdüler. Beni yolun ortasında biraz daha hırpaladıktan sonra eşim ve komşularım geldi, ardından jandarmalar geldi, beni kurtardı" dedi.

'EŞİMİ YERDE YUMRUKLADILAR'

Nuri Tırnaksız da "Evime tekrar geldiğimde eşim Şerife, yol üzerinde yerde yatılı, E.Y. ve S.Ö.Y. tarafından elleri ve kolları tutulu vaziyetteydi. Bu sırada N.Y. eşimin saçlarından tutarak yumrukla darp ediyordu. Ben 'Ne yapıyorsunuz?' diye bağırınca şahıslar bana doğru gelip, biber gazı sıkıp, beni de darp etti. Bu sırada bize sürekli olarak küfür ve hakaret ediyorlardı. Jandarma geldi ve bizi ayırdı" diye konuştu. (DHA)