Tommy Lee ile Pamela Anderson'ın videosu 8 bölümlük dizi oluyor

Müzisyen Tommy Lee ile oyuncu Pamela Anderson'ın balayında çalınıp internette paylaşılan videosuyla ilgili yaşanan gelişmeler 8 bölümlük dizi olarak ekrana gelecek

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mötley Crüe'nun davulcusu Tommy Lee ile oyuncu Pamela Anderson'ın 1995'te çalınıp internette yayınlanan seks videosu ve sonrasında gelişen olaylar Hulu platformunda dizi olarak yayınlanacak. 

Tommmy Lee ve Pamela Anderson dört günlük bir ilişkinin ardından 1995’te Las Vegas’ta evlenmiş, balayında çektikleri seks videosu ise çalınıp internette yayınlanmıştı. Çift, görüntüleri satan 'Internet Entertainment Group'a karşı açtıkları telif hakkı ihlali davasını 1998'de kazanmıştı. 1998'de boşanan çiftin iki çocuğu var.

Dizide Tommy Lee'yi Sebastian Stann, Pamela Anderson'ı ise Lily James oynuyor. Kadrodaki diğer isimler Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga ve Spencer Granese.

Senaryosunu Robert Siegel ve D.V. DeVincentis’in yazdığı dizinin yönetmeni Craig Gillespie. Sekiz bölümlük dizinin yayım tarihi henüz belli değil. (Ajans Bizim)