TMSF: Yaşamevim'in borç yapılandırması görüşmelerinde sona gelindi

TMSF, Yaşamevim Gayrimenkul A.Ş. borç yapılandırılmasıyla ilgili görüşmelerde sona gelindiğini ve hak sahiplerinin başvurularının alınacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Yaşamevim Gayrimenkul A.Ş.'nin borcunun yapılandırılması görüşmelerinde sona gelindiğini duyurdu.

TMSF'den yapılan açıklamada, anlaşma sağlanmasıyla birlikte kayıt kabul işleminin başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, “Yaşamevim Gayrimenkul Anonim Şirketi hakim ortağı ile sürdürülen borcun yapılandırılması görüşmelerinde sona gelinmiştir. Bu nedenle, varılan mutabakat neticesinde kayıt kabul işlemlerine başlanacaktır” denildi.

“Söz konusu 'Tasfiye Halinde Yaşamevim A.Ş'de tasarrufu bulunan hak sahiplerinin, ıslak imzalı dilekçeler ile şirket merkezine başvuru yapması gerekmektedir” ifadelerine yer verilen açıklama, şöyle devam etti:

“Başvuruların 'Tasfiye Halinde Yaşamevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Tasfiye Komisyonu'na hitaben yazılacak dilekçeler ile 'Tatlısu mah. Arif Ay sok. No:1/2 Ümraniye/İstanbul' adresine ulaştırılması gerekmektedir. Mevzuat gereği, telefon ve elektronik posta ile yapılan başvurular işleme konulamayacaktır.

Öte yandan, tasfiye işlemleri yürütülen diğer tasarruf finansman şirketleri ile ilgili kanuni takibatlar yapılmış ve bu şirketlerin sahipleriyle, ortaklarıyla ve yöneticileriyle görüşmeler devam etmektedir. Kurumumuz kamu yönetiminin gerektirdiği şeffaflık ilkeleri gereği, tasfiye süreciyle ilgili tasarruf sahiplerini anlık olarak bilgilendirmeye devam edecektir.” (HABER MERKEZİ)

Etiketler TMSF Yaşamevim