Sunexpress'ten 'yemekte yılan kafası' açıklaması: Tedariği durdurduk

Sunexpress'in 'yemekten çıkan yılan kafası'na ilişkin yaptığı açıklamada, 'iddiaların ve paylaşımların kesinlikle kabul edilemez' olduğu, firmadan ürün tedariğinin durdurulduğu ifade edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara-Düsseldorf uçuşunda Sancak Inflight isimli yemek şirketinin sağladığı öğünden yılan kafası çıkmasına ilişkin Sunexpress'ten ilk açıklama geldi.

"Basında yer alan iddiaların ve paylaşımların kesinlikle kabul edilemez olduğunu" belirten firma, ürün tedariğinin durdurulduğunu ifade etti. 

AirportHaber'in aktardığı Sunexpress açıklaması şöyle:  

"Havacılık sektöründe 30 yılı aşkın tecrübemiz ile uçaklarımızda misafirlerimize sunduğumuz hizmetlerin en üst kalitede olması ve hem misafirlerimizin hem de çalışanlarımızın rahat ve güvenli bir uçuş deneyimi yaşamaları en büyük önceliğimizdir.

Uçak içi yemek servisine yönelik basında yer alan iddiaların ve paylaşımların kesinlikle kabul edilemez olduğunu ve konuya ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldığını bilgilerinize sunarız.

Söz konusu araştırma süreci neticelenene kadar, ilgili ürün tedariğinin durdurulması da dahil, önleyici tüm tedbirler ve aksiyonlar ivedilikle alınmıştır. SunExpress Hava Yolları" (HABER MERKEZİ)