Süleyman Soylu ve İbrahim Kalın'ın Covid-19 testi pozitif çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi Hamdiye Soylu ve kızlarının korona testi pozitif çıktı. Soylu, düne kadar evde sürdürdükleri tedavinin hastane ortamına nakledildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da virüse yakalandığını duyurdu. Kalın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu'nun korona virüsü (Covid-19) testi pozitif çıktı. Ankara'da bir hastanede tedavi altına alınan Soylu'nun bu nedenle depremin ardından İzmir'e gidemediği öğrenildi.

Süleyman Soylu Twitter hesabından yaptığı açıklamada hastanede tedavi gördüklerini belirtti:

"Pazartesi günü kendimizi iyi hissetmeyince tekraren yaptırdığımız test; eşim, kızım ve bende pozitif çıktı. Düne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi doktorlarımızın tavsiyesi ile hastane ortamına nakledilmiştir. Şükürler olsun, şimdi biraz daha iyiyiz." 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da korona virüsüne yakalandığını açıkladı.

Kalın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hafif semptomlarla geçirdiğim koronavirüs tedavisinde son aşamaya geldim. Şu anda gayet iyiyim hamdolsun. Arayan, soran, mesaj gönderen, dua eden herkese teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)