Djokovic'in korona testi pozitif çıktı

Teniste erkekler dünya 1 numarası olan Novak Djokovic'in korona virüsü testi pozitif çıktı. Djokovic, kendisinin düzenlediği turnuvada korona kapan dördüncü tenisçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünya erkekler sıralamasında birinci sırada yer alan Sırp tenisçi Novak Djokovic'e yapılan korona virüsü testi pozitif çıktı. Djokovic, Hırvatistan'da kendi adını taşıyan vakfın düzenlediği Adria Tour turnuvasında üç tenisçinin koronaya yakalanması üzerine eşi Jelena ve kendisinin de test yaptırdıklarını açıkladı. Sırp tenisçi, ikisinin de sonuçlarının pozitif çıktığını söyledi.

Djokovic, koronaya rağmen kendisinin düzenlediği turnuvada hastalığa yakalananlara karşı sorumluluğu da üstlenerek "Her bir enfeksiyon için son derece üzgünüm. Bu durumun kimsenin sağlığını zora sokmayacağını ve herkesin iyileşeceğini umuyorum" dedi. Sırp tenisçi yazılı açıklamasında, turnuvayı virüsün zayıfladığını ve yeterli önlem alındığını düşündükleri bir dönemde iyi niyetle düzenlediklerini belirterek, "Ne yazık ki virüs hâlâ var ve bu, hepimizin hâlâ baş etmeyi öğrenmekte olduğu yeni bir gerçeklik" ifadelerini kullandı.

Adria Tour turnuvası, katılımcılar Borna Coric, Grigor Dimitrov ve Viktor Troicki'nin pozitif çıkması sonrası iptal edilmişti. (DIŞ HABERLER)