İtalya'da 6 maç seyircisiz oynanacak

Juventus ve Inter maçı dahil İtalya'da altı maç seyircisiz oynanacak. Nedeni ise virüs salgını.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya Birinci Futbol Ligi'ndeki (Serie A) altı maç seyircisiz oynanacak. 26'ncı haftadaki maçların seyircisiz oynanma sebebi korona virüsünün (Kovid-19) ülkede hızla yayılması olarak gösterildi. İtalya'da pazar günü ise Inter-Sampdoria, Verona-Cagliari ve Atalanta-Sassuolo maçları virüs nedeniyle iptal edilmişti.

Stadda seyircilere kapalı oynanacak maçlar şunlar, "Udinese-Fiorentina, Milano-Genoa, Parma-Spal, Sassuolo-Brescia, Sampdoria-Hellas Verona ve Juventus-Inter" olarak duyuruldu.

İtalya Spor ve Gençlik Bakanı Vincenzo Spadafora, aldıkları sınırlayıcı kararları Lombardiya, Veneto, Piyemonte’ye ek olarak Emilia-Romagna, Ligurya, Friuli-Venezia Giulia bölgelerine de genişlettiklerini belirtti.

İtalya Serie A Lig Birliği Başkanı Paolo Dal Pino da dün, hükümetin ilgili bakanlarına hitaben yazdığı mektubunda, ligde bu hafta sonu oynanması gereken bazı maçların Kovid-19 nedeniyle ertelenmesi yerine seyircisiz de olsa oynatılmasını talep eden bir mektup gönderdi. (AA)

Avrupa'da korona virüsü paniği: İtalya'dan gelen otobüs Fransa'da durdurulduAvrupa'da korona virüsü paniği: İtalya'dan gelen otobüs Fransa'da durduruldu