Trabzonspor Ndiaye'yle sözleşme imzaladı

Ndiaye, sezon sonuna kadar kiralık olarak Trabzonspor'da forma giyecek. Ndiaye'ye 1 milyon Euro garanti ücret ödeneceği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Badou Ndiaye'yi satın alma opsiyonuyla kiraladı. İngiltere Championship takımlarından Stoke City’de forma giyen Senegalli futbolcu, sezon sonuna kadar geçerli olacak sözleşmeye bugün imza attı.

AĞAOĞLU: STOKE CİTY YÖNETİMİ ÇOK YARDIMCI OLDU

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza törenine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da katıldı.

Kaliteli oyuncularını transfer etmeye devam ettiklerini söyleyen Ağaoğlu, “Orta sahamıza güç ve dinamizm katacağına inandığımız Süper Lig tecrübesi olan, Premier Lig tecrübesi olan bir oyuncu. Uzun zamandır gündemimizde olan bir oyuncuydu. Mümkün olduğu kadar sessiz, sedasız yapmaya çalıştığımız bir transferdi. Stoke City oldukça yardımcı oldu. Onların da yönetimine çok teşekkür ediyorum" dedi.

NDİAYE: SEZON SONUNDA GÜLEN YÜZLER GÖRMEK İSTİYORUM

Transfer nedeniyle mutlu olduğunu dile getiren Badou Ndiaye, “Başkanımıza bana güvenip beni Trabzon’a getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca beni buraya geldiğim ilk andan itibaren çok sıcak karşılayan Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Umarım elimden gelenin en iyisini yapıp, takıma katkı sağlayarak sezon sonunda gülen yüzler görmek istiyorum” diye konuştu.

İmza töreninin ardından Ahmet Ağaoğlu, Badou Ndiaye’ye, imza törenlerinde forma satın alma geleneği olduğunu belirterek “Kaç forma alacaksın?” diye sordu. Ndiaye bin forma satın almak istediğini ifade etti.

Trabzonspor'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre, Ndiaye'ye 1 milyon Euro garanti ücret ve 100 bin Euro menajerlik bedeli ödenecek. (HABER MERKEZİ)