Belhanda özür diledi: Hak etmediğimi düşündüm

Galatasaray seyircisinin tepki gösterdiği Belhanda: Hak etmediğimi düşündüm ve çok üzüldüm.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray ve Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçında taraftarlarla gerginlik yaşayan Belhanda sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Salı günü oynanan maçta teknik direktör Fatih Terim'in oyundan aldığı Belhanda, "İyi günde alkışlanan bana kötü günde yapılanları hak etmediğimi düşündüm ve çok çok üzüldüm. Yaşananlardan dolayı özür dilerim" dedi.

Galatasaray taraftarları 67'nci dakikada oyundan çıkan Belhanda'yı ıslıklamıştı. Instagram üzerinden açıklama yapan Belhanda, "Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Futboldaki amacım fedakarca mücadele ederek en iyiyi ortaya koymak ve karşılığını almak. İyi günde alkışlanan bana kötü günde yapılanları hak etmediğimi düşündüm ve çok çok üzüldüm. Yaşananlardan dolayı özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Maç sonrası açıklama yapan Terim futbolcunun ıslıklanmasıyla ilgili konuşmuş, "Taraftarımız böyle bir şey yapmaz. Seyirciler yapabilir. Bize böyle seyirciler değil taraftar lazım. Hiç hoşlanmadığım bir şey" demişti. Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise, "Soyunma odasına gittim, Belhanda'yı tekrar dışarı getirdim. Çok üzgündü. Belhanda, çok değerli bir futbolcumuz. İki sene üst üste elde ettiğimiz şampiyonluğumuzda herkes gibi Belhanda'nın da çok büyük katkısı vardır. Kendisi bir sakatlık geçirdi. Sakatlıktan yeni çıktı. Çenesi kırıldı, öyle oynuyor. Çok büyük fedakarlık da gösteriyor. Bizim için hepsi değerli. Taraftarlardan özellikle ricam; lütfen sakin olalım, dolduruşa gelmeyelim" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)