Antalyaspor 4 hafta sonra galibiyet aldı

Konyaspor 0-1 geri düştüğü maçı 90+8'de bulduğu golle 2-1 kazandı. Kayserispor'da 2 futbolcu 90+10'da kırmızı kart gördü. Antalyaspor ise Yeni Malatyspor'u 3-0 mağlup ederek dört hafta aradan sonra 3 puan aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta maçlarında Konyaspor evinde Kayserispor'u 90+8'de bulduğu goller 2-1 mağlup etti. Antalyaspor ise Yeni Malatyaspor'u 3-0'la geçerek dört hafta sonra üç puanın sahibi oldu.

Konya'daki maçta Kayserispor 9. dakikada Shengelia'nın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Konyaspor 45+1'de Milosevic'in golüyle beraberliği yakaladı. 90+5. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Hakem Alper Ulusoy VAR incelemesinin ardından beyaz noktayı gösterdi. 90+8'de Jevtovic'in penaltıdan attığı golle Konyaspor galibiyete uzandı. Golün ardından maçta tansiyon yükseldi. 90+10'da Kaserisporlu Mensah ve Henrique, hakem Alper Ulusoy'un gösterdiği kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Konyaspor bu galibiyetle puanını 9'a çıkararak 5. sıraya yükseldi. Ligde hiç galibiyeti olmayan Kayserispor ise 3 puanda kaldı ve 17. sıraya geriledi.

YENİ MALATYA'YA BİR KIRMIZI KART

Antalyaspor ise, BtcTurk Yeni Malatyaspor'u konuk etti.  Taraftar desteğini arkasına alan ev sahibi ekip, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Akdeniz ekibine galibiyetine getiren goller 38'de Aatif Chahechouhe, 61'de Ufuk Akyol ve 90'da Hakan Özmert'ten geldi. Yeni Malatyaspor'da Mustafa Akbaş, 89. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu sonucun ardından Antalyaspor, 4 maç sonra galip geldi ve 8 puana yükseldi. Yeni Malatyaspor ise 7 puanda kaldı. (HABER MERKEZİ)