Campi resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, yeni transferi Campi'ye imzayı attırdı. Ayrıca futbolcuya 100 tane de forma satıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor, Arjantin'in Estudiantes takımından Gaston Matias Campi ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Campi için düzenlenen imza töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Campi'yi uzun süredir takip ettiklerini belirtirken, futbolcuya 100 adet forma sattıklarını söyledi. Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Özellikle Campi'yi Trabzonspor'a gelmek için gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz. Kendisini uzun süredir takip ediyorduk. Kariyerinden ve performansından hiçbir şüphemiz yok. Özellikle ücret konusuna gösterdiğimiz dirence kendisi de Arjantin'den destek verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Gelirken bütçemize katkıda bulundu. Ancak bizim bir özelliğimiz var. Getirdiğimiz oyuncuya forma satıyoruz. Campi'ye 100 forma vereceğiz."

Yeni transfer Campi de imza töreninde şöyle konuştu:

"Buraya transferim kolay olmadı ancak bu süreçte bana gösterilen değeri sahadaki performansımla geri ödeyebileceğimi düşünüyorum. En büyük beklentim hızlı bir şekilde adapte olup takımımıza en kısa sürede faydalı olmak. Umarım bana karşı duyulan güveni boşa çıkarmam."

Trabzonspor, 28 yaşındaki futbolcu için Estudiantes Kulübüne 898 bin dolar ödeyecek ve ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transferi halinde satış bedelinin yüzde 20'sinin Arjantin ekibine ödeneceği aktarıldı.

Anlaşmaya göre oyuncu 2019-2020 futbol sezonu için 339 bin avro, 2020-2021 sezonu için 534 bin avro ve 2021-2022 opsiyon sezonu için 587 bin 400 avro garanti ücreti ödenecek. Açıklamada, ayrıca "2019-20 ve 2020-21 sezonlarında oynanacak Süper Lig ve UEFA kulüp müsabakalarının yüzde 80'inde en az 30 dakika oynaması halinde opsiyon şartı gerçekleşmiş olacaktır. Transferle ilgili menajerlik bedeli, futbolcu tarafından karşılanacaktır." ifadelerine yer verildi.