Trabzonspor'dan Vahid Amiri'ye teşekkür plaketi

Trabzonspor, yollarını ayırdığı futbolcu Vahid Amiri'ye teşekkür plaketi verdi. Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, "Profesyonel olarak yollarımız ayrılıyor ama gönül bağımız hep devam edecek" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek yollarını ayırdığı İranlı futbolcu Vahid Amiri'ye teşekkür plaketi verdi.

Trabzonspor, dün futbolcu Vahid Amiri'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıklamıştı. Amiri'ye fesih nedeniyle 150 bin Euro tazminat ödenecek.

Trabzonspor'un internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Vahid Amiri için bugün veda töreni düzenledi. Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu'nun da katıldığı veda töreninde Amiri, Trabzonspor’da çok güzel insanlar tanıdığını ve her şey için kulübe teşekkür ettiğini söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu adına Vahid Amiri’ye teşekkür plaketini veren Ömer Sağıroğlu, emekleri için futbolcuya teşekkür etti.

Sağıroğlu, “Vahid Amiri, karakteri ve yaşantısını çok beğendiğimiz, başarılı olmasını cani gönülden istediğimiz bir futbolcuydu. Profesyonel olarak yollarımız ayrılıyor ama gönül bağımız hep devam edecek. İnşallah bundan sonraki futbol hayatında çok başarılı olur” dedi. (HABER MERKEZİ)