'Fener Ol' kampanyasında 150 milyon liraya yakın bağış toplandı

Fenerbahçe'nin "Fener Ol" kampanyasında toplanan bağışların 150 milyon liraya yaklaştığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, 4 Nisan'da başlayan "Fener Ol" kampanyasında toplanan paranın 150 milyon liraya yaklaştığı açıkladı. Destek SMS'lerinin sayısının da 1 milyon 640 bini geçtiği aktarıldı.

Kampanyada ödül kazanan kişilerin 29 Haziran'da duyurulacağı belirtilen açıklamada, "Taraftarlar, WinWin özel etkinliğinde 125 binden fazla 'İz Bırakanlar Triko Forma' ile kampanyaya katkıda bulundu. WinWin projesinin sonunda noter huzurunda düzenlenen çekilişle SMS atan taraftarlar arasından 5 ev, 20 araba sahiplerini buldu. Talihliler arasından sadece bir SMS atan taraftarlar da ev ve araba gibi büyük ödüllerden birini kazanmayı başardı" ifadelerine yer verildi.

Fener Ol kapsamında gerçekleşen ve 12 Mayıs tarihinde başlayan WinWin etkinliğinin 22 Haziran'da sona erdiği hatırlatılırken, "Fener Ol" kampanyasının ise 1 yıl boyunca farklı etkinliklerle süreceği ifade edildi.

WASHİNTON'DAKİ GECEDE 10 BİN DOLAR TOPLANDI

ABD'nin başkenti Washington'da da Fenerbahçe taraftarları "Fener Ol" gecesinde bir araya geldi.

Gecede 10 bin dolara yakın paranın toplandığı aktarıldı. Toplanan paranın Sarı-lacivertli kulübe elden teslim edeceği belirtildi. (İSTANBUL/AA)