Balotelli'den gol sevinci: Telefonu ver!

Balotelli'nin gol sonrası sevinci gündem oldu. Yıldız oyuncu, saha kenarından telefon aldı!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marsilya'nın Saint-Etienne'i 2-0 yendiği maçta takımını 1-0 öne geçiren golü kaydeden Mario Balotelli, gol sevinciyle gündeme damga vurdu. Golden sonra kale arkasındaki görevliden telefonunu alan İtalyan golcü, çektiği 'selfie' ile kendisini, takım arkadaşlarını ve tribünlerdeki taraftarları videoya aldı.

Fransa Ligue 1’de 27. hafta maçında Marsilya, konuğu Saint-Etienne’i 2-0’lık skorla mağlup ederken karşılaşmaya Mario Balotelli, attığı golden çok, gol sevinciyle gündem geldi. Velodrome’da müsabakanın 12. dakikasında skoru 1-0’a getiren Balotelli, golden sonra kale arkasındaki görevliden telefonunu aldı ve golü video çekerek kutladı.

MARSİLYA DA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI 

Çektiği videoyu kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşan Balotelli’nin kendini, takım arkadaşlarını ve taraftarları çektiği video sosyal medyanın gündemindeydi. Marsilya da resmi sosyal medya hesaplarından videoyu paylaştı.

Marsilya maçı 2-0 kazanırken ligde 44 puana yükseldi ve 43 puanlı Saint-Etienne’i geride bırakarak 4. sıraya yükseldi. (HABER MERKEZİ)