Hatayspor'a 4-2 yenilen Galatasaray yarı finale yükseldi

Hatayspor ve Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde mücadele etti. 4-2 biten maçta tur atlayan Galatasaray oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçı Hatayspor ve Galatasaray arasında oynandı. Sarı kırmızılı kulüp konuk olduğu Spor Toto 1. Lig ekibi Hatayspor'a 4-2 yenilmesine rağmen yarı finale yükseldi.

Galatasaray, Muğdat Çelik'in golüyle Hatayspor karşısında ilk yarıyı  önde tamamladı. İkinci yarıda ise 53'üncü dakikada Emre Akbaba skoru 0-2'ye getirdi. Hatayspor 59'uncu dakika Gökhan Karadeniz'in penaltısı ile farkı bire indirdi. 79'uncu dakikada ise bir penaltı daha kazanan Hatayspor yine Gökhan'la golü buldu ve beraberliği yakaladı.

Baskısını arttıran Hatay ekibi Mirkan'la 79'uncu dakikada bir gol daha bularak öne geçti. 88'inci dakikada ise Selim Ilgaz'ın çizgiden yaptığı vuruşunda top İsmail Çipe'nin bacaklarının ardından filelere gitti.

Çeyrek final ilk maçında rakibini sahasında 2-0 yenen Galatasaray, skorun avantajıyla adını yarı finale yazdıran taraf oldu. Galatasaray yarı finalde Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor maçında bir üst tura çıkan takımla karşılaşacak. Yarı final ilk maçları 2-3 veya 4 Nisan 2019, 2. maçları ise 23-24 veya 25 Nisan 2019 tarihlerinde oynanacak. (HABER MERKEZİ)