Ünal Karaman: Bazen insanları tebrik ederek mesaj verirsiniz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Galatasaray maçının ardından hakemi tebrik ettiğini söyledi. Karaman, "Çünkü bazen insanları tebrik ederek mesaj verirsiniz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 21'nci haftasında Galatasaray'a karşı deplasmanda alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrasında basın toplantısında skoru ve maçı değerlendirdi.

'ISRARLI ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Karaman, şunları söyledi:

"Bize yakışmayan şekilde başladık. Çok dar bir zamanda gördüğümüz pozisyondan dolayı penaltıdan gol yedik. Erkenden golü bulduk ama bize yakışmayacak tarzda bir gol yedik. Oyuncularımın bu durumunu normal karşılıyorum çünkü futbol karakterleri farklı olan insanlardan farklı karakter yaratmaya çalışıyoruz. 3'üncü golden sonra daha baskılı oynadık, pozisyonlar bulduk. Bazen galip gelirsiniz kaybedersiniz ama bazen yenilip daha iyi bir noktaya gelirsiniz. Biz bugün böyle bir müsabaka oynadık. Israrlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz."

Fatih Terim: Hakemler de insandır, hata yapabilirlerFatih Terim: Hakemler de insandır, hata yapabilirler

'SUSMAYI DAHA UYGUN GÖRÜYORUM'

Karaman, maç sonunda hakemle konuşmasıyla ilgili olarak, "Maçtan sonra gittim ve hakemi tebrik ettim. Çünkü bazen insanları tebrik ederek mesaj verirsiniz. Orta okulda bakmak ve görmek diye bir konu vardı. İnsan bazen bakar ama görmez. Biz oyuncularımıza yüreğinizle görün sevin diyoruz. Gencecik fidanlara bunu öğretmeye çalışıyoruz. Yoksa siz değerlendirirsiniz. Ben saha içerisindeki ekrandan gördüm pozisyonu ve çok rahattım. Ama bazen biz görüyoruz, görülmüyor. Demek ki bizde bir sıkıntı var, bizim düzelmemiz lazım" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasını "makul" olarak nitelendiren Karaman, "Başkanım kendi fikirlerini açıklamıştır ama mutlaka makul bir açıklama yapmıştır. Ben de soyunma odasında pozisyonlara baktım. Penaltı dedim ve hatta sonrasını hesap ediyordum. Hata olduysa da makul ve masum bir hata diye değerlendirelim. Birçok şey söylemeyi düşünüyorum, dolandırıyorum ama ses etmiyorum. Şu an susmayı daha uygun görüyorum" diye konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: Gençlerimiz 105 sene önceki gibi katledildiAhmet Ağaoğlu: Gençlerimiz 105 sene önceki gibi katledildi

'TOURE İLE DURAN TOP TEHLİKELERİNİ ENGELLEMEK İSTEDİK'

Zargo Toure'nin orta sahada oynatılmasını da değerlendiren Karaman, "Galatasaray'ın yüksek oyuncuları vardı. Kalede de genç bir kardeşimiz vardı. Duran toplarla alakalı tehlikeleri böyle engellemek istedik. Aynı zamanda da savunma önünde bir sigorta gibi kalacaktı, Abdülkadir ve Yusuf'u rahatlatmak için. İkinci yarıda biraz da yerden mücadele yapalım dedik bu yüzden Hosseini'yi değiştirdim. Yüksek oyunculara karşı tedbir amacıyla kullandım" açıklamasını yaptı. (İSTANBUL/DHA)