Salah'ı sakatlayan Ramos: Suçluluk duymuyorum

Salah'ı sakatlayan Ramos: Asla böyle bir şey olmasını istemezdim. Ancak pozisyon için suçluluk duymuyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Liverpool ile oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde, İngiliz ekibinin yıldızı Muhammed Salah'ın sakatlığı pozisyonun içinde olan Real Madrid kaptanı Sergio Ramos, açıklamalarda bulundu.

Real Madrid ile Liverpool arasında Kiev'de oynanan Şampiyonlar Ligi finalinden geriye kalan, yılın tartışmasız en iyilerinden Salah'ın sakatlığı oldu. Madrid'in zaferiyle sonuçlanan maçta Salah, Sergio Ramos ile girdiği bir pozisyonda omuzundan sakatlanarak maçı terk etmek zorunda kalmış ve büyük beklenti içindeki futbolseverler hayal kırıklığına uğramıştı.

Sakatlık pozisyonunun içindeki isim Real Madrid kaptanı Ramos, kendisine yönelik özellikle sosyal medyadan yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Kupanın üzerindeki kirli eller...Kupanın üzerindeki kirli eller...

'OLMASINI İSTEMEZDİM'

Sosyal medyadan açıklama yapan Ramos şunları söyledi, "Futbol bazen en tatlı, bazen de en acı yüzünü gösterir. Her şeyden önce biz arkadaşız. Salah umarım hemen iyileşirsin. Gelecek seni bekliyor. Geçmiş olsun. Bu durum çok üzücü ama asla böyle bir şey olmasını istemezdim. Ancak pozisyon için suçluluk duymuyorum."

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, "Salah'a yapılan güreşte yapılan müdahaleler gibiydi" derken, Mısır Futbol Federasyonu'ndan Salah'ın Dünya Kupası'nda oynama şansının yüksek olduğuna ilişkin bir açıklama geldi. (Kaynak)

Etiketler Real Madrid Ramos salah