Şenol Güneş'e tribün şiddeti

Fenerbahçe maçında tribünden atılan bir madde nedeniyle başından yaralanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hastaneye kaldırıldı. Güneş'in başına 5 dikiş atıldığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında Fenerbahçe, Beşiktaş konuk etti. Karşılaşma 57'nci dakikada yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kaldı.

Maçın 57'nci dakikasında, yedek kaleci Tolga Zengin, Fenerbahçeli taraftarlarla tartıştı. Zengin'i sakinleştirmek için yanına giden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başına tribünden atılan bir madde isabet etti. Bir süre yerde kalan Güneş, sağlık görevlileri Güneş'e buz torbasıyla müdahale etti.

Güneş'in soyunma odasına giden tünelde baygınlık geçirdiği belirtildi. Bu sırada koridorda da arbede yaşandığı görüldü. Başına dikiş atılan Güneş, ambulansla hastaneye götürüldü.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da deneyimli çalıştırıcının bulunduğu hastaneye gelerek Güneş'e destek oldu.

ŞENOL GÜNEŞ'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in doktoru Yunus Aydın açıklamalarda bulundu.

Aydın, Güneş'in kafasında ufak bir yara olduğunu belirterek, "Arkadaşlaırmız ilk müdahaleyi yaptı ve dikiş attı. Beyinde önemli bir hasar yok, bir sarsıntı geçirmiş. Bu gece müşahede altında tutacağız. Hayati bir tehlike yok. Basit bir beyin sarsıntısı. Bir düşme var, kafasına gelen bir cisim var. Bunun yaptığı bir yara var. Dikiş atılmış. Basit bir kafa travması, emniyet olarak tutuyoruz" dedi.

Güneş'in muayenesinde bir problem olmadığını söyleyen Aydın, "Çok minik sızmalar olur, baş ağrısı şikayeti olursa bakarız. Şenol Hoca benim hastamdır, eskiden bir dostluğumuz var. Hayati bir tehlike yok. Muayenesinde bir problem yok, şuuru açık ve kendinde. Bu akşam tutuyoruz, yarın büyük bir ihtimalle göndereceğiz" ifadelerini kullandı. (DHA)

Hakemler, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını tatil ettiHakemler, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını tatil etti