Liverpool favori tanımadı

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde favori olarak gösterildiği eşleşmede Manchester City, Liverpool'a 3-0 mağlup oldu. Gecenin diğer maçında Barcelona Roma'yı 4-1'le geçti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları dün gece oynanan Liverpool - Manchester City ve Barcelona - Roma maçlarıyla tamamlandı. 1982 yılından beri Liverpool'un sahası Anfield Road'da sadece 1 kez kazanabilen Manchester City, yine kabus gibi bir gece yaşadı. İngiltere Premier League'de sezonu domine eden Guardiola'nın takımı, 3-0 kaybettiği maçı isabetli şut atamadan kapattı.

Anfield Road'ta oynanan müsabakaya oldukça etkili başlayan ev sahibi ekip, 12'nci dakikada sezonun flaş isimlerinden Mohamed Salah'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 20'nci dakikada Alex Oxlade-Chamberlain ile farkı ikiye çıkartan Liverpool, 31'inci dakikada Sadio Mane ile skoru 3-0'a getirdi.

İlk yarı Liverpool'un 3-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki ekip de yakaladığı fırsatları gole çeviremedi ve mücadele ev sahibi ekibin 3-0'lık galibiyeti ile noktalandı.

İki İngiliz ekibini karşı karşıya getiren turun rövanşı 10 Nisan Salı günü TSİ 21.45'te Etihad Stadyumu'nda oynanacak.

BARCELONA'NIN İKİ GOLÜ ROMA'DAN!

Gecenin diğer maçında ise Barcelona kendi sahasında Roma'yı 4-1 mağlup etti.

Camp Nou'da oynanan karşılaşmanın 38'inci dakikasında Katalanlar, Daniele de Rossi'nin kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında vites yükselten Barcelona, 55'te Kostas Manolas (KK) ve 59'da Gerard Pique ile farkı 3'e çıkarttı. Roma bu gollere 80'inci dakikada Edin Dzeko ile yanıt verirken, Luis Suarez 87'nci dakikada attığı gol ile karşılaşmanın skorunu tayin etti: 4-1.

Roma'da forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder, sakatlığından dolayı bu karşılaşmada forma giyemedi.

Bu maçın rövanşı, 10 Nisan Salı günü TSİ 21.45'te Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. (DHA/HABER MERKEZİ)

Ronaldo Juventus'u dağıttıRonaldo Juventus'u dağıttı