Beşiktaş'tan, Vagner Love görüşmesi

Beşiktaş'ın, Aytemiz Alanyaspor'un futbolcusu Vagner Love'ı transfer etmek istediği açıklandı. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Fikret Orman, 'Vagner Love'ı devre arasında vermeyi düşünür müsünüz' diye sordu" açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasının ardından santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Aytemiz Alanyaspor'un futbolcusu Vagner Love için görüşme yaptığı açıklandı.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanarak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Vagner Love'ı transfer etmek istediğini söyledi.

Çavuşoğlu, "Fikret Orman, 'Vagner Love'ı devre arasında vermeyi düşünür müsünüz' diye sordu. 'Bizden daha çok sizin ihtiyacınız var' ifadesini de kullandı. Cuma günü böyle bir konuşma geçti aramızda. Biz tabii ki Vagner'i vermeyi düşünmüyoruz. Devre arasında onun gibi bir futbolcuyu nasıl alacağız? Ona ihtiyacımız var. Vermeyi düşünmüyoruz ama Vagner de büyük bir takıma gitmek isteyebilir. Şu anda net bir gelişme yok" şeklinde konuştu. (İSTANBUL/DHA)