Trabzonspor maçı kazandı Rodallega'yı kaybetti

Trabzonspor Çorum Belediyespor'la oynadığı kupa maçını 6-0 kazandı ancak Rodallega'yı gördüğü kırmızı kart yüzünden kaybetti. Rodallega hafta sonu oynanacak Galatasaray maçında oynayamayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Çorum Belediyespor, evinde ağırladığı Trabzonspor'a 6-0 yenildi. Bordo-mavililer bu farklı galibiyetle üst tura çıktı. Ancak bordo mavililer hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı öncesinde sakatlanan Burak Yılmaz'ın ardından diğer santraforu Rodallega'yı da bu maçta gördüğü kırmızı kartla kaybetti.

MAÇTA GOL DAKİKALARI

8'nci dakikada ceza sahasına giren Rodallega'nın sert şutunda top ağlarla buluştu: 0-1. 18'nci dakikada Bero’nun pasında topu alan Rodallega'nın şutu ağlarla buluştu: 0-2. 51'nci dakikada ceza sahasına giren Castillo'nun yaptığı ortada Theo Bongonda'nın şutu ağlarla buluştu: 0-3. 62'nci dakikada rakip ceza sahasında Çorum Belediyesporlu futbolcuya faul yapan Rodellega direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 73'ncü dakikada ceza sahasının dışında topla buluşan Eddy'in sert şutunda top ağlarla buluştu: 0-4. 79'ncu dakikada Kamil Ahmet'in ortasında topla buluşan N'doye'nin şutu gol oldu: 0-5. 82'nci dakikada ceza sahası dışında topla buluşan N'doye ikinci golünü kaydetti: 0-6.

Karşılaşma Trabzonspor'un 6-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

ÇALIMBAY: GALATASARAY MAÇI ÖNEMLİ

Maçın ardından Galatasaray derbisi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, "Bu maç herkes için çok önemli. Trabzonspor camiası içinde çok önemli. O yüzden o maçı da kazanmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bazı arkadaşlarımızın sakat ve cezalı olması bizim için dezavantaj olacak ama biz o maçı çevirecek güçte bir takımız. Galatasaray maçını iyi bitirmek istiyorsak, bugün oynadığımız oyunun yüzde yüz üstüne çıkmamız gerekiyor. Bunu da başarmamız gerekiyor. Çünkü hakikaten Trabzonspor camiasının böyle bir galibiyete ihtiyacı var" diye konuştu. (ÇORUM/DHA)