'Gelinsiz damat' forma arıyor

Giresunspor'da imaj değiştiren Aykut Demir forma bulamadı. Demir gelinsiz düğünüyle gündeme gelmişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzosnpor'la anlaşması feshedildikten sonra Akın Çorap Giresunspor'a transfer olan Aykut Demir formasını henüz sırtına geçiremedi. Sezon öncesi çalışmalara katılmadığı için 6 haftalık süreçte forma şansı bulamayan savunma oyuncusu,  takımının Ümraniyespor maçında da görev yapamayacak. Henüz düz koşu yapan ve antrenörler eşliğinde çalışan Aykut Demir, Ümraniyespor maçının ardından takımla birlikte idmanlara da başlayacak. Demir, lige verilecek aranın ardından Gazişehir Gaziantep deplasmanında teknik direktör Metin Diyadin’in şans vermesi halinde görev yapabilecek.

GELİNSİZ DÜĞÜN YAPMIŞTI

Futbola Hollanda'nın NAC Breda takımında başlayan 28 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Osmanlıspor formaları giydi. Bu yaz transfer döneminde Trabzonspor'dan Giresunspor'a transfer olan savunma oyuncusu yeni takımında imaj değiştirmişti.

Aykut Demir, 30 Aralık 2016'da yapılan düğünün yapıldığı salona mehter takımı eşliğinde ve tek başına geldi. Salonda üç hilalli yeşil bayrak ile Kelime-i Tevhid bayrağı yer alıyordu. Demir, tek başına geldiği salonda yine tahta tek başına oturmuştu. İlahilerin okunduğu düğün fotoğraflarında gelinin olmaması dikkat çekmişti. (GİRESUN/DHA)