Göztepe'de Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı

Göztepe, Yılmaz Vural ücrette anlaşamadı. Kulüp Başkanı Sepil'in iki isimle görüştüğü belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Göztepe'de Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollar ayrılıyor. Normal sezonun bitimine 9 hafta kala başına geçtiği sarı kırmızılı ekibi önce play off'a, ardından Süper Lig'e çıkaran Vural ile bir haftadır süren görüşmede anlaşma sağlanamadığı bildirildi. Yılmaz Vural'ın talep ettiği ücretle yönetimin önerisi arasında büyük fark olduğu öğrenilirken, Başkan Mehmet Sepil'in yeni arayış içine girdiği kaydedildi.

Alaçatı'da tatilini sürdüren Vural'ın anlaşmanın gerçekleşmemesi yüzünden Göztepe'nin bugün yapılacak 92'nci kuruluş yıldönümü kutlamalarına da katılmayacağı belirtildi.

HAMZAOĞLU VE ÜZÜLMEZ'LE GÖRÜŞME İPLERİ KOPARDI

Başkan Sepil'in Osmanlıspor'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu ve son olarak Gaziantepspor'u çalıştıran İbrahim Üzülmez ile görüştüğü öne sürüldü. Bu görüşmelerden haberdar olan Yılmaz Vural'ın yakın çevresine, "Ben bu takımı şampiyon yaptım. Ancak çok bekletildim. Benim durumum henüz netleşmeden başka çalıştırıcılarla görüşmek doğru değil" diye dert yandığı ve Göztepe defterini kapattım" dediği kaydedildi. (İZMİR/DHA)