Fikret Orman: Aziz Yıldırım'ın elini bile sıkmam

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Aziz Yıldırım ile eskiden iyi bir ilişkimiz vardı. Bel altı bir açıklama yaptılar benim hakkımda. Benim için bitmiştir. Elini bile sıkmam.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'dan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için sert açıklamalar geldi. CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu olan Orman, Yıldırım'la eskiden iyi bir ilişkileri olduğunu ancak kendisi hakkındaki açıklamalardan sonra kendisi için 'bittiğini' söyledi.

Orman'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

HAVALI İNSANLAR DEĞİLİZ: Bizim genetiğimizde mütevazılık vardır. Havalı insanlar değiliz. Formasında Türk bayrağını taşıyan tek kulübüz. Benim bir ekibim var, nerede olursa olsun, hakaret edenlere dava açıyorum. O paraları da biriktiriyorum, klavye delikanlıları adında okul yaptıracağım. Her takım taraftarı benim yanıma geliyor. İnanılmaz derecede bir sevgi ve saygı görüyorum. Ömründe bir şey yapmamış adamlar sosyal medyada kişilik buluyor.

AZİZ YILDIRIM BENİM İÇİN BİTMİŞTİR: Aziz Yıldırım ile eskiden iyi bir ilişkimiz vardı. Bel altı bir açıklama yaptılar benim hakkımda. Benim için bitmiştir. Elini bile sıkmam. Beşiktaş son 2 senede şampiyon oldu ve helal ederek şampiyon oldu. Ağlayarak şampiyon oldu diyenler züğürt tesellisi arıyor.

EUROLEAGUE İÇİN SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM: Fenerbahçe o kadar para veriyor Euroleague kupasını kazanmak için, şampiyon olunca sadece 1 milyon Euro alıyorsun. Fenerbahçe o parayı oyunculara prim olarak veriyor zaten. Euroleague'de parayı şirket kazanıyor. Euroleague kötü bir organizasyon demedim. Elbette bütün dünyada takip ediliyor. Fakat kriterler doğru değil. Söylediklerimin arkasındayım.

'VODAFONE PARK' OLACAK: Beşiktaş'ın Stadının yeni ismi Vodafone Park. Beşiktaş’ı yönetseydiniz siz de sigara içerdiniz.