Beşiktaş'ta merak: Gökhan İnler ne yaptı?

Gökhan İnler bugüne kadar Beşiktaş'ta sadece 12 kez forma şansı buldu. Herkes, İnler ve Güneş arasında neler geçtiğini merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Leicester City  kulübünden tranfer edilmiş olan Gökhan İnler Beşiktaş'a transfer olduğu ilk zamanlarda "Ben herkes gibi bir Beşiktaşlı değilim. taa Metin-Ali-Feyyaz döneminin o efsane kadronun içinde büyüyen bir Beşiktaşlı'yım" demişti. İşte o Gökhan İnler, Siyah-Beyazlı takıma transfer olduğu geçen yıldan dünkü Adanaspor maçına kadar Siyah-Beyazlı formayı kupa , Avrupa ve ligde sadece 12 kez giyebildi bunların çoğu da sonradan oyuna dahil olarak gerçekleşti.

Şenol Güneş'in Adanaspor maçında yaptığı rotasyon ve sonradan oyuna aldığı oyuncu tercihleri arasında da Gökhan İnler yoktu. Tribünlerde, Aboubakar'ın çıkıp, Necip'in oyuna girişinden sonra bu soru daha da hararetli bir şekilde gündeme geldi. "Gökhan İnler ile Şenol Güneş'in arasında ne geçti?" sorusunun cevabı  hem taraftarlar hem de takım arkadaşları tarafından merak ediliyor. beşiktaşlıların aklına Kerim Frei ve Olcay Şahan'ın Güneş'in onayıyla gidişinden sonra forma şansı bulumayan Aras Özbiliz örneği geliyor. Aras da Gökhan gibi Güneş'in ilk onbir veya sonradan oyuna girememe takıntısına mı maruz kalmıştı?

DİSİPLİNSİZ BİR HAREKETLERİ BULUNMUYOR

Gerek Gökhan İnler'in, gerekse Aras Özbiliz'in, Teknik Direktör Güneş'e karşı disiplinsiz bir hareketleri bulunmuyor. Bunu yönetim de onaylıyor. Gökhan İnler klasındaki bir oyuncunun Beşiktaş'ta forma bulamamasına dair tek açıklama olarak  formunun gerisinde olması kalıyor ama bu açıklama da neden ilk 18'e alındığını açıklamıyor.  Gökhan'ın bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Fakat sezon sonu, durumunu gözden geçirecek olan yıldız oyuncu Beşiktaş'la bağlarını koparabilir. Menacerine, "Kulüp bul"  denildiği iddiaları çığ gibi büyüyor. (DHA)