Beşiktaş iki dakikada yıkıldı

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Fransa'nın Lyon takımıyla karşılaşan Beşiktaş, uzun süre önde götürdüğü maçı 83 ve 84. dakikalarda yediği gollerle 2-1 kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Fransa'nın Lyon takımıyla karşılaşan Beşiktaş, uzun süre önde götürdüğü maçı 83 ve 84. dakikalarda yediği gollerle 2-1 kaybetti.

Maça iki takım da hızlı başladı. Karşılıklı gelişen atakların ardından 15. dakikada Talisca'nın pasına hareketlenen Babel Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Tempolu geçen ilk yarıda başka gol olmadı.

İkinci yarıya Lyon iyi başladı. Ancak Beşiktaş zaman zaman tehlike yaşasa da gole izin vermedi. Maçın son on dakikasına girilirken Beşiktaş galibiyete yakındı. Ancak bu dakikadan sonra savunma hatalarından gelen 2 gole engel olamadı. Özellikle yenilen ikinci golde Beşiktaş kalecisi Fabri'nin büyük hatası vardı.

Lyoın'un golleri 83. dakikada Tolisso ve 84. dakikada ise Morel'den geldi ve karşılaşma 2-1 Lyon üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmada sarı kart gören Beşiktaşlı Marcelo ve Lyonlu Rafael ise ikinic maç için cezalı duruma düştüler. Bu maçın rövanşı 20 Nisan perşembe günü İstanbul'da oynanacak. (DUVAR)

Enseyi karartmayın, o sene bu sene!Enseyi karartmayın, o sene bu sene!