Basketbol maçları ertelendi

Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Bellona AGÜ, Fenerbahçe, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin lig maçları ertelendi. Gerekçe, Avrupa maçları...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde Bellona AGÜ, Fenerbahçe, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin ligde oynayacakları karşılaşmalar ertelendi.

Buna göre; Kadınlar Euroleague’de yer alan ve İspanya’nın Perfumerias Avenidaekibiyle 15 Mart Çarşamba günü karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’nin; ligin 20.haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı karşılaşma 22 Mart Çarşamba gününde ertelendi. Sarı-lacivertlilerin ayrıca, ligin 21.haftasındaki Kadınlar Eurocup’taki temsilcilerimizden Hatay Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı karşılaşma da ileriki bir tarihe ertelendi.

Ligin 22.haftasında; Galatasaray – Bellona AGÜ, Yakın Doğu Üniversitesi – İstanbul Üniversitesi ve Hatay BŞB – Mersin BŞB maçlarıyla ilgili tarihler, Basketbol Federasyonu tarafından açıklanacak.

(HABER MERKEZİ)