Şansal Büyüka'nın dört yardımcısından biri gitti

Lig TV'nin kurucu kadrosunda yer alan haber müdürü Aybars Hünalp görevinden ayrıldı. Hünalp, uzun yıllar Show TV'de spor müdürlüğü de yapmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Katarlı medya devi beIN Media tarafından satın alınan Digiturk’te yaprak dökümü  devam ediyor. Medyaradar'ın haberine göre kurumun yeni yönetimi adını beIN Sports olarak değiştirdiği Lig TV’de Haber Müdürlüğü görevini yürüten Aybars Hünalp’le yollar ayrıldı.

2000 yılında kurulan Lig TV’nin kurucu kadrosunda yer alan en kritik isimlerden biri olan Aybars Hünalp; Ferhan Tezcan, Can Tanrıyar ve Sedat Kaya ile birlikte Şansal Büyüka’nın 4 yardımcısından biri olarak kanalın yayın hayatına girişinde kritik rol oynadı. Bir dönem reytingleri alt üst eden Televole programının popüler bölümü ‘siyasileri’ hazırlayan Hünalp, Maraton ekibinin Show TV’den ayrılma sürecinde Show TV’de kaldı ve uzun yıllar bu kanalın spor müdürü olarak görev aldı. Altı yıl önce Lig TV’ye Haber Müdürü olarak dönen Aybars Hünalp, medyanın sevilen isimlerinden biriydi ve güçlü ilişkileriyle kanalın medyadaki algısının oluşturulmasında da önemli rol oynadı.

Etiketler medya Digiturk Lig TV