Karabükspor'da Tudor gitti Barisic geldi

Kardemir Karabükspor, teknik direktörlük görevi için Zoran Barisic ile anlaştı. İmza töreninde konuşan kulüp Başkanı Ferudun Tankut, "Kardemir Karabükspor kurumsal bir takım. Kişilere bağlı değildir. Hocalar, başkan, futbolcular gelip gidecektir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kardemir Karabükspor, Galatasaray'a transfer olan teknik direktör İgor Tudor'un yerine Zoran Barisic'in getirdi. Bugün düzenlenen imza töreninde konuşan Barisic, "İyi bir takım olduğunu bildiğim için 1 saniye bile düşünmeden kabul ettim" dedi.

Zoran Barisic için, Antalya'da Kardemir Karabükspor'un kamp yaptığı otelde imza töreni düzenlendi. Törende Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut ile Barisic 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

'KİŞİLER GELİP GEÇİCİDİR'

Törende konuşan Başkan Ferudun Tankut, kısa sürede yaşanan gelişmelerin ardından İgor Tudor ile zorunlu yol ayrılığı yaşadıklarını anlattı. Barisic'i geçen sene yaptıkları teknik direktör araştırmalarından tanıdıkları söyleyen Tankut, Avusturyalı teknik direktörle dün akşam bir araya geldiklerini aktardı.

Uzun görüşmenin ardından anlaşma sağladıklarını söyleyen Tankut, "Bu günden itibaren Kardemir Karabükspor'un hocası olarak göreve başlayacak. Kendisine de camiamıza da hayırlı olsun" dedi.

Antalya maçında Barisic'in tribünde olacağını belirten Tankut, "Kardemir Karabükspor kurumsal bir takım. Kişilere bağlı değildir. Hocalar, başkan, futbolcular gelip gidecektir ama Kardemir Karabükspor kurumsal bir yapı olarak yoluna devam edecektir" ifadelerini kullandı.

'TUDOR NE BIRAKTIYSA AYNEN DEVAM EDECEĞİZ'

Barisic ise, "Kardemir Karabükspor'un ilgisini duyduktan sonra bir saniye bile düşünmedim. İyi bir takım olduğunu biliyorum. Buraya kadar iyi bir sezon geçirdiler. Bundan sonra da böyle olacağını düşünüyorum. Tudor ne bıraktıysa aynen devam edeceğiz" şeklinde konuştu. (ANTALYA/DHA)