Kadıköy'de 'yönetim istifa' sesleri

Fenerbahçe'de kötü gidiş sürüyor. Sarı-lacivertliler Alanya'yı da geçemedi. Maç sonu tribünlerde tepki vardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Spor Toto Süper Lig’in 7.haftasında Fenerbahçe evinde Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta da Osmanlıspor deplasmanında aynı skorla 2 puan bırakan kanarya, 36.dakikada Mehmet Topal’ın golüyle 1-0 öne geçse de 59’da Candeias’ın golüne engel olamayınca 1 puana razı oldu.

Son iki haftada sadece 2 puan alabilen ve ligde 7. haftanın sonunda 9 puanla 9.sırada kalan Fenerbahçe’de tribünleri dolduran sarı lacivertli taraftarlar takıma ve yönetime tepki gösterdi.

Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte Şükrü Saraçoğlu tribünlerinden “Yönetim istifa” tezahüratları yapıldı.

ADVOCAAT: BEN KENDİM GİDERİM

Fenerahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, maçın ardından basın toplantısı düzenledi. Milli takım aralarında ülkesi Hollanda’ya gitmesiyle ilgili eleştirilere yanıt veren Advocaat şöyle konuştu:

“Güzel bilgiler almışsınız. Öyle bir şey olmasa bana gitmem için izin vermezlerdi. Bunu çalıştığım her yerde, her takımda yaptım. Kadronun yarısı milli takımlara gidiyor. Diğer arkadaşlarımız kontrolü eline alıp, çalışmaları sürdürüyor. Milli takım arasındaydım ve bir daha ki sefer yine gideceğim. Ayrıca daha önceden ayarlanmış bazı randevularım vardı. Hastanelerle ilgili bazı işlerim vardı. Aynı zamanda milli takımdaki oyuncularımıza ekstra iki gün izin verdim. Bunu size kim söyledi bilmem ama eğer kulübümüz daha iyisini bulabilir ve o şekilde yola devam edebileceğini düşünürse, bunu yarın yapabilir. Ben kendim için burada değilim. Bu kulüp için buradayım”

Advocaat, “Bunu yapabilirler.” sözüyle, gönderilmeyi mi kast ettiğinin sorulması üzerine, “Ben kendim giderim. Hiç sorun yok.” diye cevap verdi.

Manchester United ile oynayacakları maç ile ilgili görüşleri sorulan deneyimli teknik adam, “Şu anda Manchester United maçını konuşacak bir modda, iyi bir modda hissetmiyorum kendimi” dedi. (SPOR SERVİSİ)