Hikmet Karaman ve oğlu rakip oldu

Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u eledi. Maçta Hikmet Karaman ve oğlu rakip olarak sahadaydı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu'nda Çaykur Rizespor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Maçı 4-2 kazanan Çaykur Rizespor, bir üst tura yükseldi. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın oğlu, Ömer Faruk ise Manisa Büyükşehir Belediyespor'un kalesini korudu.

Spor Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup'ta yer alan Manisa temsilcisinde yedek kaleci olan ve bu sezon daha önce hiç forma giymeyen 24 yaşındaki Ömer Faruk, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci Eleme Turu'nda babasının çalıştırdığı Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'la oynanan maça ilk 11'de çıktı. Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Levent Eriş, genç file bekçisine jest yaparak kupada kaptanlık pazubandını da verdi.

Manisa Mümin Özkasap Tesisleri'nde oynanan karşılaşmadan önce seramonide babasının elini öpen Ömer Faruk, ardından kaleye geçti.

Hikmet Karaman, maçın ardından yaptığı açıklamada özel olarak ayarlansa bile böyle bir eşleşmenin yaşanmasının zor olduğunu belirterek, "Güzel bir tesadüf oldu. Ancak oğlum maça çok adapte olmuştu. Öyle ki 2 gündür telefonla bile görüşmüyoruz" dedi. (DHA)