Spice Girls daha önce yayınlanmamış bir şarkı paylaştı: Feed Your Love

Spice Girls'ün daha önce yayınlanmamış yeni bir şarkısı dijital yayın platformunda paylaşıldı. Şarkının küçük bir kısmı 2017'de internete sızdırılmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz müzik grubu Spice Girls, hit şarkıları "Wannabe"nin 25. yıldönümünü kutlamak için daha önce duyulmamış, "Feed Your Love" adlı bir tekli yayınladı. "Feed Your Love", grubun 2007'den bu yana yayımladığı ilk yeni şarkı.

Independent Türkçe'nin haberine göre, bir demo olarak kaydedilen parça, 1995'te şarkı yazarları Paul Wilson ve Andy Watkins'in yanı sıra Mel B., Emma Bunton, Mel C., Victoria Beckham ve artık Geri Horner adını kullanan Geri Halliwell'dan oluşan grup tarafından yazıldı. Şarkının ufak bir kısmı 2016'da çevrimiçi ortama sızdırılmıştı ancak bu defa şarkının tamamı ilk defa resmen bir dijital yayın platformunda paylaşıldı.

Wannabe 25 EP'si, 27 Ağustos'ta plak ve kaset formatlarında piyasaya sürülecek. "Feed Your Love" şarkısı da yayınlanacak albümde, grubun 1996'daki hitlerinin üç farklı versiyonuyla birlikte yer alıyor: Orijinal single ve DJ Junior Vasquez'in bir remix'i.