Soyer'den depremzede yurttaşlara istihdam desteği

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada, "İsterlerse kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerinden birer kişiyi belediyemiz bünyesinde istihdam edeceğiz. Depremde engelli kalan yurttaşlarımıza da istihdam önceliği tanıyacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremde yaralanan ya da yakınlarını kaybedenler kişileri belediye bünyesinde istihdam etmek istediklerini açıkladı. 

Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

"Kayıp vatandaşlarımızın acısı yüreğimizde. Hiçbir şey onları geri getirmeye yetmez. İsterlerse kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerinden birer kişiyi Belediyemiz bünyesinde istihdam edeceğiz. Depremde engelli kalan yurttaşlarımıza da istihdam önceliği tanıyacağız."


İZOLOSYON ÇADIRLARI KURULDU 

Soyer ayrıca, korona virüsü hastaları ve temaslılar için izolasyon çadırları kurulduğunu açıkladı. Soyer, Sağlık Bakanlığı ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nden kendilerine bu tespitler ulaştıkça çadır sayısını arttıracaklarını belirterek, “(Hastaların) Bilgileri bizde yok. Bize ulaştırıldığı taktirde onlar için de ilave çadır kuracağız” dedi. (HABER MERKEZİ)