'After' serisinin devam filmi After Paramparça 18 Eylül'de gösterime girecek

Anna Todd'un After serisinin devam filmi çekildi: After Paramparça, 18 Eylül’de vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anna Todd’un Wattpad’de geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan kitap serisinden uyarlanan, 2019 yapımı After’ın devam filmi After Paramparça, 18 Eylül’de vizyona girecek. Serinin ilk filmi olan After, Nisan 2019'da gösterime girdiğinde Almanya ve İtalya dahil 17 uluslararası ülkede gişede bir numara oldu ve dünya çapında 70 milyon doların üzerinde hasılat elde etti.

Ntv'nin aktardığına göre, Anna Todd’un beş kitaptan oluşan kitap serisi Wattpad’de fanfiction olarak başlayıp sonrasında 1,5 milyardan fazla okura ulaşıp geniş bir hayran kitlesi elde etti. İlk filmin başarısının ardından izleyicilerin yoğun isteği üzerine 2. film After We Collided çekildi. 'Afternators' olarak hayran kitlesine hizmet eden filmde romanın orjinaline sadık kalındı.

Filmin başrollerinde Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin ve Dylan Sprouse yer alırken, ilk filmde yer alan oyuncular Shane Paul McGhie, Khadijha Red Thunder, Inanna Sarkis, Pia Mia, Samuel Larsen, Dylan Arnold, Selma Blair’ın yanı sıra filme yeni katılan Candice King, Charlie Weber, Louise Lombard, Rob Estes ve Karimah Westbrook gibi birçok isim rol alıyor.

Yönetmenliğini Roger Kumble'ın üstlendiği film, Anna Todd'un After We Collided adlı kitabına dayanarak Mario Celaya tarafından uyarlandı.