Oyuncu Kelly Preston öldü

Sanatçı Kelly Preston, meme kanseri nedeniyle 57 yaşında öldü. Preston kendisi gibi oyuncu ve şarkıcı John Travolta’la evliydi. Haberi duyuran Travolta, "Güzel karım Kelly'nin iki yıllık meme kanseri savaşını kaybettiğini size bildiriyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Kelly Preston, iki yıllık tedavi sürecinin sonunda meme kanseri nedeniyle öldü. Meme kanseri ile uzun süredir mücadele eden Preston, Pazar sabahı bu mücadeleyi kaybetti. Kocası John Travolta Instagram hesabı üzerinden bir mesaj paylaşarak ölümünü duyurdu.

'CESUR BİR MÜCADELE VERDİ...'

Travolta yaptığı paylaşımda, “Çok ağır bir kalbimle, güzel karım Kelly'nin iki yıllık meme kanseri savaşını kaybettiğini size bildiriyorum. Birçoğunun sevgisi ve desteğiyle cesur bir mücadele verdi. Ailem ve ben sonsuza dek MD Anderson Kanser Merkezi'ndeki doktorlarına ve hemşirelerine, yardımcı olan tüm tıp merkezlerine ve onun yanında bulunan birçok arkadaşına ve sevdiklerine minnettar olacağız. Kelly’nin sevgisi ve hayatı her zaman hatırlanacak. Annelerini kaybeden çocuklarım için biraz zaman ayıracağım, bu yüzden bizden bir süre haber alamazsanız bizi affedin. Ama lütfen bunu bilin: İyileştiğimiz haftalar ve aylar boyunca sevginizi hissedeceğim. Sevgilerimle…” ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)